Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol23/a2/94s3sdwxk2hd53s/ledarlyftet.nu/public_html/wp-content/themes/itheme2/theme-functions.php on line 609
Referenser

Referenser

Peter Björk, f.d rektor Vittra Adolfsberg

”Jag har som rektor för Vittra Adolfsberg i Helsingborg och tidigare skolchef för de fyra PeterSvenskolorna haft förmånen att arbeta med Stefan Knutsson och Stellan Nordahl från Insiktsfullt Ledarskap

Under vårt kontinuerliga arbete med värderingsstyrt ledarskap har de gett vårt lärarkollegium inspiration och skapat engagemang i för oss viktiga frågor. De har gett oss en stabil grund för både vårt interna och externa förhållningssätt, dvs både i relationen med kolleger och elever.

I sin utbildning har de levererat ett både professionellt och personligt innehåll där de bjudit på sig själva för att ge oss de bästa verktygen och förutsättningarna att arbeta vidare. Jag kan med min bakgrund som pedagog och skolledare starkt rekommendera Insiktsfullt Ledarskap som en trovärdig och engagerad samarbetspartner.”

 

 

Sara Barrander, bitr.rektor Tångvallaskolan och Margareta Risberg, verksamhetschef Tångvalla förskola

“Annhild Månsson tar sig an den entreprenöriella skolutvecklingen på vår skola och förskola med ett verkligt engagemang! Hon har lätt för att se helheten och hon peppar, utmanar och för processen framåt. Hon har fått vår personal att ställa sig viktiga frågor.”

 

 

Eva Engdell, Undervisningsråd / Director of Education, Skolverket

“Annhild Månsson är mycket engagerad i skolutveckling och har både erfarenhet av, och stor kunskap om Entreprenöriellt lärande och om Samverkan skola-omvärld.”

 

 

Rolf Isaksson, Skolchef för Humfryskolorna

“Stefan Knutsson har hjälpt oss att få en tydlighet och en effektivitet i vår ledningsgrupps arbete. Genom att relatera till det som räknas som best practice inom företagsvärlden har vi tillsammans med vår egen erfarenhet från skolans värld nu hittat nya sätt att arbeta. Resultatet är att vi kan lägga mer tid på det som utvecklar våra skolor.”

 

Anders Axelsson, Rektor Lunds Tekniska Högskola

“Just starten på LTH är extremt viktig för studenterna för att bli framgångsrika i sina studier. Vi har lagt stora ansträngningarna i att förbättra denna introduktion. 2014 initierade Johan ett nytt angreppssätt och han var projektledare för ett utmärkt introduktionsprojekt: “Ingenjörsmässig problemlösning – med de mjuka variablerna”. Det resulterade i ett nytt och högt uppskattat sätt att introducera nya studenter till Lunds tekniska högskola. Projektet omfattade en upplevelsebaserad utbildningsdag om ledarskap och samarbete för över 1000 nya ingenjörsstudenter.
Johans breda förståelse av de olika element som krävs för att få studenterna att tänka på sin roll i utbildningen och i samhället var imponerande. Introduktionen var mycket uppskattad bland både studenter och personal. Vi hoppas kunna fortsätta denna introduktion för studenterna de kommande åren.”
Läs rektorns rekommendationsbrev i sin helhet här.

 

Leave a Reply