Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol23/a2/94s3sdwxk2hd53s/ledarlyftet.nu/public_html/wp-content/themes/itheme2/theme-functions.php on line 609
Annhild Månsson

Annhild Månsson

AnnhildAnnhild Månssons vilja att utveckla och förändra bygger på genuint intresse för individen, och hon är bra på att få människor att upptäcka glädjen i att utmana sig själv och växa! Hennes intresse och engagemang för vad som gynnar verksamhetsutveckling, och individens lärande, har medfört att hon har stort kunskap och erfarenhet kring kunskapsteorier, motivationsforskning och i pedagogik. Utgångspunkten är den salutogena, det vill säga att uppmärksamma det goda och bygga vidare på styrkorna.

Annhild menar att det är viktigt att skapa förutsättningar för att låta medarbetarna vara både kreativa och få omsätta verksamhetsidéer till handling för att skapa framgångar och en attraktiv arbetsplats.

Annhild driver Gimle AB där hon arbetar med organisationsutveckling, kompetensutveckling och kvalitetshöjning inom främst skolan

Läs mer om Annhild på www.gimleab.se

samt på sociala media

LinkedIn_icon  Facebook_icon2

Annhild talar kring “Kreativitet och lek– Släpp krafterna loss!”
Vad är viktigt för framtidens organisation? Kreativitet och lust och nyfikenhet är krafter som behöver få utrymme för att de är drivkraftsskapande och för att vi ska bli konkurrenskraftiga! Våra styrkor och det vi är bra på är en effektiv startpunkt för en resa framåt.

One Comment

  1. Är du entreprenöriell?
    Sep 27, 2014 @ 21:02:01

    […] Annhild Månsson […]

Leave a Reply