Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol23/a2/94s3sdwxk2hd53s/ledarlyftet.nu/public_html/wp-content/themes/itheme2/theme-functions.php on line 609
Helena Roth

Helena Roth

Clcw4acW7hbl5HKSZ0nOlr8o5cyhjYmK94DfcaQgVOk

Helena Roth är kvinnan som älskar tankespjärn, dvs när någon är av någon annan uppfattning än hon, när hon får möjlighet att reflektera, vrida och vända på något och ibland, som en slutsats, stå kvar på samma ställe som innan och andra gånger, nicka och säga ”tack för insikterna” och vara beredd att följa med på ännu en resa, mot än fler insikter.

Med en förmåga att se företeelser på systemnivå, kan hon se hur saker fungerar och inte fungerar i det stora. Utifrån det har hon förmågan att se vad som skulle må bra av förändringar eller justeringar. Som (dåvarande) ordförande i den lokala föräldraföreningen började Helena ta del av den svenska skoldebatten för sex år sedan. Ur detta engagemang föddes #skolvåren på Twitter i februari 2013, ett nätverk och en plattform som lyfter många rösters framtidstankar om skolan och vad vi ska ha den till.

Helena driver Respondi AB där hon arbetar som förändringsagent och professionell coach, och i allt försöker hon se till att göra ett positivt avtryck, att få människor att våga ta ett steg de inte trodde, att känna sig lite mer raka i ryggen och stolta över sig själva, att hjälpa individer, företag, organisationer att ta ett kliv i en riktning de vill men inte trodde de förmådde.

Läs mer om Helena på http://herothecoach.com

samt på sociala media

LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/helenaroth

Facebook: https://www.facebook.com/HelenaRothChangeAgent

Twitter: https://twitter.com/hero_respondi

 

Helena kommer att moderera dagen

Leave a Reply